סלסה עגבניות

מאת ענת לבל
4 במאי 2023
מטבל עגבניות. צילום: שרית גופן
מטבל עגבניות. צילום: שרית גופן

תוספת מרעננת לבראנצ' או לפיקניק שמכינים בצ'יק  וכיף לנשנש עם נאצ'וס לצד בירה קרה. (

המרכיבים לצנצנת ב- 600 ג'

3 עגבניות

1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה

2 שיני שום

1/2 בצל סגול, קצוץ

1 כף מיץ לימון

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1 כף שמן זית עדין

מלח, פלפל שחור גרוס

אפשרות: 1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

ההכנה

  1. חותכים שתיים מהעגבניות ומעבירים לקערת מעבד המזון. מוסיפים את עלי הכוסברה (או הפטרוזיליה) והשום ומעבדים למחית אחידה. מעבירים אותה לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את הבצל, עגבנייה נוספת חתוכה הפלפל החריף (אם משתמשים) וכל שאר המרכיבים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים בתוספת נאצ'וס .

איך שומרים?

עד יום במקרר

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close