עלי מנגולד ממולאים

מאת ענת לבל
20 באוגוסט 2010


בפעם הבאה שאתם חושבים לעשות ממולאים, במקום להשתמש בפלפלים, בצל, עגבניות או כרוב תוכלו לגוון ולהשתמש בעלי מנגולד. יש לטפל בעלים לפני שממלאים אותם. להפריד את החלק הלבן מהעלה ולחלוט אותם במים רותחים לבערך כחצי דקה, עד שהם מקבלים גוון ירוק כהה ויפה. לצנן ואח"כ למלא באותה מלית מבושלת שאתם רגילים למלא את שאר הירקות. הדגש הוא על מלית מבושלת. לאחר המילוי, לגלגל את העלה ולסגור היטב בקצוות. את הממולאים מעבירים לרוטב עגבניות או כל רוטב אחר מועדף ומבשלים עד שהמנה מוכנה. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close