סלט של קיץ. כזה שהכי מתאים שנמלטים הביתה מעולפים מהחום ומהלחות של אוגוסט. אם יש לכם פסטו מוכן במקרר או במקפיא, הרווחתם וחסכתם זמן ומאמץ.
המצרכים לכ- 2 מנות:
מארז עגבניות שרי חצויות (בערך 25 עגבניות שרי)
1 גבעול בצל ירוק, פורסים את החלק הירוק (ניתן להחליף ברבע בצל סגול חתוך לקוביות)
2 כפות צנוברים קלויים
3/4 כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות ( יותר או פחות לפי הטעם)
1-2 כפות פסטו מבזיליקום
אופן ההכנה:
מערבבים את הפסטו עם העגבניות
מוסיפים את הבצל והגבינה הבולגרית ומערבבים קלות
מפזרים מעל את הצנוברים, מתקנים תיבול (אם צריך) ומגישים
הערה: בגלל הגבינה המלוחה והפסטו שהוא בעצמו כבר מתובל, אני לא מוסיפה מלח או תבלינים נוספים
מחפשים עוד מתכון עם עגבניות? רוטב עגבניות צלויות שמכינים בקלי קלות