מתרגשת… וסוף סוף יכולה לספר שבמגזין הנוכחי (גיליון פברואר) של "דרך האוכל" מתפרסם מדור חדש שלי שכותרתו 3X3. בכל מדור יהיו שלושה חומרי גלם נגישים שיהוו בסיס לשלושה מתכונים מגוונים. מתכונים ביתיים שיתאימו גם לאוכלי הבשר או לארוחה חלבית ובשינויים קלים גם לצמחוניים שבינינו.
המדור הראשון היינו ברוח ט"ו בשבט המתקרב עם 3 מתכונים לדלורית ממולאת עם משמשים מיובשים, צנוברים ועוד… כאן אתם מקבלים הצצה לאיך זה נראה בגיליון 🙂
את התמונות המקסימות!!! צילם אנטולי מיכאלו ועל הסטיילינג המשגע!!! אחראית ענת רן.
חפשו את גיליון דרך האוכל בדוכנים ולעת עתה אתם מוזמנים לבקר בדף האוהדים של דרך האוכל בפייסבוק.
ואו זה אדיר!
איזה כיף 🙂
כל הכבוד מגיע לך!
טל מקסימה!! תודה רבה רבה על הפרגון 🙂