מדור חדש במגזין דרך האוכל

מאת ענת לבל
6 בפברואר 2012

מתרגשת… וסוף סוף יכולה לספר שבמגזין הנוכחי (גיליון פברואר) של "דרך האוכל" מתפרסם מדור חדש שלי שכותרתו 3X3. בכל מדור יהיו שלושה חומרי גלם נגישים שיהוו בסיס לשלושה מתכונים מגוונים. מתכונים ביתיים שיתאימו גם לאוכלי הבשר או לארוחה חלבית ובשינויים קלים גם לצמחוניים שבינינו.

המדור הראשון היינו ברוח ט"ו בשבט המתקרב עם  3 מתכונים לדלורית ממולאת עם משמשים מיובשים, צנוברים ועוד… כאן אתם מקבלים הצצה לאיך זה נראה בגיליון 🙂

את התמונות המקסימות!!! צילם אנטולי מיכאלו ועל הסטיילינג המשגע!!! אחראית ענת רן.

צילום אנטולי מיכאלו סטיילינג ענת רן

חפשו את גיליון דרך האוכל בדוכנים ולעת עתה אתם מוזמנים לבקר בדף האוהדים של דרך האוכל בפייסבוק.

צילום שער בועז לביא

הצטרפו לדיון

  1. ואו זה אדיר!
    איזה כיף 🙂
    כל הכבוד מגיע לך!

    1. טל מקסימה!! תודה רבה רבה על הפרגון 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close