גיליון יוני במגזין "דרך האוכל" מוקדש כולו לאוכל אסייתי. בגיליון ניתן למצוא מתכונים למוקפצים מושלמים, מנות יפניות יום- יומיות, מתכונים לדים סם ועוד מתכונים מהמטבח התאילנדי ו…גם דפי אורז ממולאים שהכנתי למדור עם 3 מטבלים שונים.
כבר סימנתי לעצמי להכין מספר מתכונים מהגיליון כמו נודלס חצילים ועוף (מתכון המזכיר לי מנה שמאוד אהבתי במסעדה שלצערי כבר נסגרה ) ניקו מאקי ממולא גזר ואספרגוס, כדורי פנינים מאודים ועוד…
צילום אנטולי מיכאלו סטיילינג ענת רן והנה הצצה לאיך זה נראה במגזין…
אז חפשו את הגיליון בדוכנים ולעת עתה הצטרפו לדף האוהדים של ל"דרך האוכל" בפייסבוק
נראה מעולה!!
תודה 🙂