הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

ממרח אבוקדו ושמיר – הצעת הגשה


לא ממש מתכון, יותר הצעת הגשה. עם תקווה שכך אולי אצליח לשכנע את הילדים לאכול את הפרי הבריא והנהדר הזה. צריך להכין סמוך להגשתו וכמובן לתבל במיץ לימון על מנת לצמצם את השחרתו.

מצרכים:

1 אבוקדו גדול ובשל

מיץ מחצי לימון

2 גבעולי עלי שמיר טרי קצוצים דק

מלח לפי הטעם

2-3 מלפפונים חתוכים לעיגולים –לא לחתוך מאוד דק, כדי שניתן יהיה לאחוז בהם בקלות

שקית זילוף חד פעמית וצנתר משונן 

אופן הכנה:

לערבב את כל המרכיבים יחד ולמעוך בעזרת מזלג למחית אחידה

להעביר את הממרח לשקית זילוף

ולהזליף כמות קטנה של ממרח האבוקדו מעל המלפפון (לא כמות גדולה מידי, על מנת שזו לא תחליק מעל גבי המלפפון כשמנסים לאחוז בו).

אגב, לצערי עם הילדים זה לא עבד….או שמא עלי לומר הניסיונות לא נשאו פרי …

 

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

5 תגובות

  • הגב ami 18 בספטמבר 2010 at 21:16

    אהבתי מאוד.
    ובקשר לילדים לא נורא , לפעמיים שהמבוגרים יקצרו את הפירות ויהנו מהם.

    • הגב anat_lobel 18 בספטמבר 2010 at 23:31

      טואובבבב :)

  • הגב פאני 19 בספטמבר 2010 at 12:10

    זה נראה נהדר – אני חייבת לנסות!!!

  • הגב קרן 3 באוקטובר 2010 at 8:46

    וואו. ענתי יופי של הגשה. אני אנסה

  • הגב טעימונת, הגיגים טיפים ומתכונים של אם מבשלת 26 בפברואר 2012 at 18:45

    […] בכל הפעמים שניסיתי להציע, חתכתי והגשתי לשולחן (כמו כאן ) או החבאתי בכריך נתקלתי בסירוב מוחלט. כנראה […]