- טעימונת - http://www.teimonet.co.il -

מתכונים חדשים ב"דרך האוכל"


[1]
החודש במגזין "דרך האוכל" גיליון שלם המוקדש לארוחות בוקר. במסגרת המתכונים המגוונים לארוחה החשובה ביותר ביום, תוכלו למצוא בגיליון החדש גם מתכונים לפריטטות שהכנתי. פריטטה עם סלמון ואפונה, פריטטת מנגולד וקצח ופריטטה עם זוקיני, גבינה בולגרית ועגבניות מיובשות.
את התמונות המקסימות צילם אנטולי מיכאלו ועל הסטיילינג המשגע אחראית ענת רן [2].
חפשו את הגיליון החדש בדוכנים ולעת עתה אתם מוזמנים לבקר בדף האוהדים של דרך האוכל בפייסבוק. [3]

[4]

צילום בועז לביא

[5]