הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

סלט עגבניות שרי, בולגרית ופסטו


סלט של קיץ. כזה שהכי מתאים שנמלטים הביתה מעולפים מהחום ומהלחות של אוגוסט. אם יש לכם פסטו מוכן במקרר או במקפיא, הרווחתם וחסכתם זמן ומאמץ.

המצרכים לכ- 2 מנות:

מארז עגבניות שרי חצויות (בערך 25 עגבניות שרי)

1 גבעול בצל ירוק, פורסים את החלק הירוק (ניתן להחליף ברבע בצל סגול חתוך לקוביות)

2 כפות צנוברים קלויים

3/4 כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות ( יותר או פחות לפי הטעם)

1-2 כפות פסטו מבזיליקום

אופן ההכנה:

מערבבים את הפסטו עם העגבניות

מוסיפים את הבצל והגבינה הבולגרית ומערבבים קלות

מפזרים מעל את הצנוברים, מתקנים תיבול (אם צריך) ומגישים

הערה: בגלל הגבינה המלוחה והפסטו שהוא בעצמו כבר מתובל, אני לא מוסיפה מלח או תבלינים נוספים

 

מחפשים עוד מתכון עם עגבניות? רוטב עגבניות צלויות שמכינים בקלי קלות

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

2 תגובות

  • הגב טעימונת, הגיגים טיפים ומתכונים של אם מבשלת 29 באוגוסט 2011 at 23:09

    […] ומגישים , אם רוצים, לצד סלט עגבניות שרי וגבינה בולגרית […]

  • הגב טעימונת, הגיגים טיפים ומתכונים של אם מבשלת 10 במאי 2012 at 10:56

    […] סלט עגבניות שרי […]