סלט חצילים קלויים ורימונים

מאת ענת לבל
30 באוגוסט 2013

המתכון הזה אומנם התפרסם במגזין "דרך האוכל" בגיליון יום העצמאות, אך עם התוספת של הרימונים, הוא בהחלט יכול להתאים גם עכשיו.

הרימונים מוסיפים טעם וגם צבע לסלט המוכר.

החומרים ל 4-6 מנות:

3-4 חצילים

2-3 שיני שום, כתושות

1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה

3-4 כפות שמן זית

1 כף חומץ בן יין/ תפוחים

מלח, פלפל שחור

1/2-3/4 כוס גרעיני רימון

אופן ההכנה:

1. קולים את החצילים על אש ישירה מכל הצדדים עד שהם מתרככים, חוצים אותם ומעבירים למסננת להגרת הנוזלים.

2. מוציאים בכף את תוכן החצילים ומעבירים לקערה. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, שמן הזית, החומץ והתבלינים, מועכים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

3. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את גרעיני הרימון.

בתאבון!

צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אני – ענת לבל

מחפשים עוד רעיון עם חצילים? חצילים בסלסת עגבניות, פטרוזיליה ובצל סגול לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close