ממרח חריף, אבל במידה שעושה טעם לעוד. נחמד כנשנוש עם נאצ'וס או טורטייה ואפשר גם לשלב בכריך מלווה בנתחי עוף צלויים על המחבת.
המצרכים:
2 אבוקדו בשלים
1 מיץ מלימון שלם (או לפי הטעם)
1-2 עגבניות ( מזן תמר) חתוכות לקוביות קטנות (חשוב שהעגבנייה לא תהייה רכה מידי)
2-3 בצלים ירוקים קצוצים/ חצי בצל סגול קצוץ/ צרור עירית
עלי כוסברה חתוכים דק
פלפל צ'ילי חתוך קטן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
יוצקים את מיץ הלימון מעל האבוקדו ומועכים את הפרי באמצעות מזלג
מוספים את שאר המרכיבים ומערבבים
טועמים, מתקנים תיבול ומגישים
רצוי להכין בסמוך למועד ההגשה
מה זה הדבר הזה? – אני חיייבת לטעום!!!!!!!!!