ממרח גואקמולה

מאת ענת לבל
31 באוקטובר 2010

ממרח חריף, אבל במידה שעושה טעם לעוד. נחמד כנשנוש עם נאצ'וס או טורטייה ואפשר גם לשלב בכריך מלווה בנתחי עוף צלויים על המחבת.

המצרכים:

2 אבוקדו בשלים

1 מיץ מלימון שלם (או לפי הטעם)

1-2 עגבניות ( מזן תמר) חתוכות לקוביות קטנות (חשוב שהעגבנייה לא תהייה רכה מידי)

2-3 בצלים ירוקים קצוצים/ חצי בצל סגול קצוץ/ צרור עירית

עלי כוסברה חתוכים דק

פלפל צ'ילי חתוך קטן

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

יוצקים את מיץ הלימון מעל האבוקדו ומועכים את הפרי באמצעות מזלג

מוספים את שאר המרכיבים ומערבבים

טועמים, מתקנים תיבול ומגישים

רצוי להכין בסמוך למועד ההגשה

הצטרפו לדיון

  1. מה זה הדבר הזה? – אני חיייבת לטעום!!!!!!!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close