צור קשר

רוצים לשאול שאלה? משהו לא מסתדר עם המתכון? יש לכם הערות או הארות? כתבו לי

השם שלך (חובה)

האימייל שלך: (חובה)

נושא

ההודעה שלך

רוצים לקבל מייל עם עדכון חודשי על מתכונים חדשים שנוספו ? שלחו מייל לכתובת דוא"ל teimonet.blog @ gmail.com ותצטרפו לרשימת הדיוור

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

30 תגובות

  • הגב eti 12 באוגוסט 2010 at 21:02

    אהבתי את הלוגו ואני כבר הולכת להכין את הפסטו

    • הגב anat_lobel 12 באוגוסט 2010 at 22:58

      תודה יקרתי!!! שיהיה בתאבון

  • הגב eti 12 באוגוסט 2010 at 21:55

    מהממםםםםםםםםםםםםםםםם

  • הגב פאני 13 באוגוסט 2010 at 9:27

    בשעה טובה דודה נתי!!!
    מאוד אהבתי את הכל

    • הגב anat_lobel 13 באוגוסט 2010 at 11:20

      תודה קופירייטרית מוכשרת שכמותך!!!
      אוהבת מאודדד

  • הגב david 13 באוגוסט 2010 at 15:02

    הכל נראה פשוט וטעים
    מוכן לנסות

    • הגב anat_lobel 13 באוגוסט 2010 at 18:07

      בהצלחה ובתיאבון כמובן

  • הגב חגית הגיסה 13 באוגוסט 2010 at 17:43

    מעורר תיאבון (עצלנים כמוני היו מעדיפים שהמנה תגיע מוכנה היישר אלי. אולי יש אפשרות לרכוש מנות דרך הבלוג שיגיעו במשלוח?)

    נשיקות

    • הגב anat_lobel 13 באוגוסט 2010 at 18:07

      חגיתוש, אולי בעתיד ….לא שוללת את האפשרות :-) נשיקות ושבת שלום

  • הגב אייל 13 באוגוסט 2010 at 21:09

    בהצלחה מתוקה שלי

    • הגב anat_lobel 13 באוגוסט 2010 at 21:35

      תודה אוצר

  • הגב שירלי 15 באוגוסט 2010 at 11:53

    ענת יקירה
    איזה יופי בהצלחה
    נשיקות שירלי

  • הגב אורטל 13 בספטמבר 2010 at 12:21

    ענת כל הכבוד על היוזמה האתר מקסים!!!!!
    עלי והצליחי
    אורטל

  • הגב דגן יעקב 16 בספטמבר 2010 at 19:23

    אהבתי, ניכרים הרבה אהבה וטוב טעם, בהצלחה!

    • הגב anat_lobel 16 בספטמבר 2010 at 20:38

      תודה לך על התגובה המקסימה!

  • הגב אלון דליה. 17 בספטמבר 2010 at 9:38

    כל הכבוד על היוזמה הברוכה ועל היצירתיות שהיא הרבה מעבר לאוכל…..
    עלי והצליחי!!!
    אני מאמצת את מתכונייך בכיף גדול!!!
    אלון דליה.

    • הגב anat_lobel 17 בספטמבר 2010 at 16:15

      דליה, תודה רבה על תגובך המקסימה :)

  • הגב נעמי 17 באוקטובר 2010 at 20:50

    שלום לטעימונת,
    חברתי, אם לשלוש בנות, מעוניינת בקניית ארוחות מוכנות.
    היא גרה בת"א, בסביבות הבימה.
    אם זה אפשרי, אשמח לקבל עבורה את מס' הטלפון שלכן.
    תודה,
    נעמי

  • הגב מירב 26 באוקטובר 2010 at 21:53

    ענת את מקסימה!! והבלוג שלך מדהים!!
    אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך ובכלל…

    נתראה בקורס של דניאל,
    מירב

  • הגב אירית 18 בנובמבר 2010 at 16:43

    שלום ענת,

    אני נהנית מאד מהבלוג שלך – וכבר ניסיתי בהצלחה כמה ממתכוניו.

    חג החנוכה בפתח ומן הסתם הרבה מן הקוראות/קוראים שלך מארחים בחג להדלקת נרות. רציתי לבקש שתעלי לאתר רעיונות לאירוח – כשבאים הרבה אנשים ורוצים "לפתוח מזנון" נחמד, קל, ובריאותי ( בלי יותר מידי טיגונים!…) .

    וחוץ מזה – האם יש אפשרות נוחה להדפיס את המתכונים שלך, "נטו" , כלומר בלי התמונות?

    תודה וחג שמח

    אירית

    • הגב anat_lobel 19 בנובמבר 2010 at 1:48

      אירית, תודה רבה על תגובתך ואני מאוד שמחה לשמוע :) אני בהחלט אשתדל לעלות מתכונים רלוונטיים לאירוח כפי שציינת. מקווה שאספיק להכין ולצלם את כל המתכונים שכרגע רצים לי בראש….בכל מקרה לגבי גרסת ההדפסה אני מנסה לקדם גם את זה. שוב תודה, סופ"ש נעים וחג שמח. ענת

  • הגב יפית 24 בנובמבר 2010 at 14:08

    יש לך בלוג יפה !!!!!!!!!!!!!!
    מתכונים ממש טובים ותמונות יפות :-)))
    את מוזמנת גם לבקר בשלי: טעמים מהלב……
    יום נפלא!!!!

    • הגב anat_lobel 24 בנובמבר 2010 at 14:48

      תודה רבה יפית, כבר קופצת לביקור בבלוג שלך…יום מקסים!!

  • הגב אירית 7 בדצמבר 2010 at 9:14

    הי ענת,

    רציתי לספר לך שהכנתי בחג, ב- 2 מועדים שונים, את לביבות תפוחי העץ שלך ואת ה"בלינצ'ס ביס", ושניהם זכו להמון תשבחות ונחטפו עד תום. אז תודה רבה על המתכונים המצויינים ותמשיכי לשלוח לנו הפתעות. חג שמח!

    • הגב anat_lobel 7 בדצמבר 2010 at 17:19

      אירית, תודה רבה לך!!! אני מאוד שמחה שהיה מוצלח. זו מחמאה ענקית!!! תודה ואשתדל בהמשך כמובן לעלות עוד הפתעות….:)

      • הגב אירית 12 בדצמבר 2010 at 12:54

        בכיף!

        ושכחתי לבקש עוד משהו: אם תוכלי לציין בכל מתכון לכמה מנות הוא מתאים, נוכל לעשות ביתר קלות את ההתאמות הנדרשות לפי מספר הסועדים שיש לנו….

        תודה, אירית

        • הגב anat_lobel 13 בדצמבר 2010 at 8:51

          בהחלט

  • הגב yosi 9 באוקטובר 2011 at 11:11

    can u teach me how to make kusemet, with pasta, and fried onions?

    • הגב anat_lobel 9 באוקטובר 2011 at 11:23

      הי יוסי, הנה קישור למתכון לכוסמת, שיש בו שילובים שאני מאוד אוהבת.
      http://teimonet.co.il/?p=612
      אם אתה רוצה אתה יכול למלא איתו דלעת, או דלורית ולאפות בתנור עד שהדלורית או הדלעת מתרככת. אתה יכול לראות כאן בקישור את האופציה הנוספת http://teimonet.co.il/?p=240
      אישית לא הייתי מערבבת פסטה עם כוסמת, אלא מעשירה את הכוסמת בירקות נוספים, עשבי תיבול ופירות יבשים שאני חושבת שמחמיאים לה יותר.
      בהצלחה!

  • הגב picrest- מתכונים ומסעדות 16 במאי 2013 at 12:46

    שלום ענת,

    אני בטח לא הראשונה שאומרת שהמתכונים,התמונות והאתר פשוט מדהימים….

    שמי נעה, אני מנהלת תחום מסעדות, מתכונים וכתבות אוכל. באתר Picrest.co.il
    נשמח לשתף אותך באתר החדש שלנו. שם תוכלי לעלות פוסטים כולל תמונה של כל מנה ומנה מהאתר שלך. ותקבלי לינק לכתבה או למתכון.
    ההרשמה לאתר והעלאת התמונות הנה בחינם.
    המטרה היא, ליצור טראפיק ייחודי וממוקד לאתרי אוכל ומתכונים עם צילומי אוכל מיוחדים (ארט).
    נשמח לארח אותך אצלנו באתר..
    לכל שאלה אני כאן.
    בברכה,
    נעה, מנהלת תחום מסעדות, מתכונים וכתבות אוכל. באתר Picrest.co.il