אני סטייליסטית מזון, מפתחת מתכונים לחברות מזון ולמגזינים ומכינה מנות לצילומים.
מזמינה אתכם להתרשם ממגוון עבודותיי:

חוות תקוע. צילום: שרית גופן. מתכון וסטיילינג: ענת לבל

מגזין גורמה ראש השנה. צילום: אנטולי מיכאלו

אסם. קמח כשל״פ. צילום: שרית גופן. הכנה וסטיילינג: ענת לבל.

״אסם״, רוטב בסיס. אתר בישולים. צילום: אנטולי מיכאלו

גורמה. דצמבר 2015. צילום: שרית גופן

מגזין גורמה. מאפיית לחמים. צילום: שרית גופן.

מגזין טעימות. צילום: בועז לביא

שבועון לאשה. דצמבר 2015. צילום: בועז לביא

טראפלס. Seeds. צילום: שרית גופן. ״לאשה״.

שבועון לאשה. צילום: בועז לביא

מרילין איילון. מגזין טעימות. צילום: בועז לביא

מגזין גורמה. צילום: בועז לביא

לוטוס טארט. הכנה: מרילין איילון. צילום: אסף אמברם. מגזין ״טעימות״

באגט קראנצ׳. שטראוס עלית. צילום: אנטולי מיכאלו.

קפה לנדוור. צילום: אנטולי מיכאלו.

טעימה מהגליל. משק צוריאל. צילום: אנטולי מיכאלו

מסעדת מנואלה. דרך האוכל. צילום: בועז לביא.

מאפיית אנג׳ל. צילום: שרית גופן

מסעדת בליני. דרך האוכל. צילום: שירן כרמל.

מגזין טעימות. צילום: אסף אמברם

לנדוור קייטרינג. צילום: בועז לביא

תמ״מ. צילום: פיליפ מטראי

שבועון לאשה. מסעדת טוטומה. צילום: שרית גופן
17 תגובות
הי ענת, כתמיד המתכונים שלך מופלאים קלים (בדר"כ) וגורפי מחמאות! אני רק שאלה… אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה? יש במשפחה התנגדות לטעם הדומיננטי. אולי יש תחליף אחר פרט לפטרוזיליה? המון תודה!
היי מיכל, תודה רבה! נעים לשמוע
לשאלתך- את הכוסברה אפשר בהחלט להחליף בפטרוזיליה ואפשר גם להחליף בנענע טרייה ובמקום העגבניות המיובשות לשלב חמוציות (ואפשר גם וגם) ולהוסיף מעט סוכר לרוטב. רק לדאוג לטעום ולאזן תיבול. בתיאבון!
שלום רב
ניסיתי להירשם כדי לקבל מתכונים כל חודש ומשם מה אני לא מקבלת את מקום ההרשמות.
אנא, הוסיפי אותי בבקשה לרשימת המכותבים שלך.
מצאתי את האתר שלך במקרה והמתכונים מקסימים.
בתודה,
עטליב ברנע
ואווו ענתווש זה פשוט מהמם! ובטוח טעייםם!! אין עליייך!! חייבת להכין בעז"ה :]
אפרתוש מקסימה שאת!! תודה רבה, תכיני ותספרי איך יצא
ואם יש שאלות, אני כאן ….
אשמח לקבל מתכונים למייל בבקשה
תודה
בשמחה רות, הוספתי אותך לרשימת התפוצה. סופש נעים
כנראה לא הצלחתי להירשם. אודה על רישום לקבלת מתכונים
שלום לך, אטפל בהוספתך לרשימת התפוצה. מדכנת כי בשלב זה העדכונים חודשיים- אולי בהמשך אעבור לעדכון של כל מתכון ומתכון.
תודה וסופ״ש נעים,
ענת
אמרתי לך שאת מוכשרת בטירוף ואני גם אכתוב את זה: את מוכשרת!! אני מתה על הסגנון שלך. מיוחד ומעורר השראה.
את מדהימה! תודה רבה רבה יהודית היקרה
את גדולללה וממש מתחת לרדאר, לא ידענו… טוב שהיתה פעילות בבית הספר!
אדיר!
מעריצה אותך
רעות
רעות מקסימה שאת! תודה רבה רבה!
היי ענת,
אני משתמשת קבועה בבלוג של מרלין איילון וממש נמסה מהתמונות המהממות.
הייתי חייבת לחפש אותך בגוגל להגיד לך שאת מוכשרת בטירוף.
השילוב שלך ושל בועז לביא הוא פשוט מושלם!
תמשיכי לעשות חיל!
היי אושרית,
מעריכה מאוד ומודה לך על שהקדשת מזמנך לכתוב לי ולהגיב.
המון תודות!
ענת
את אלופה!
עכשיו גילתי את הבלוג שלך, הכל מהמם והצילומים וואו!
אפרתוש תודה רבה, כיף שהצטרפת
שנה טובה וטעימה!