סטיילינג מזון

אני סטייליסטית מזון, מפתחת מתכונים לחברות מזון ולמגזינים ומכינה מנות לצילומים.

מזמינה אתכם להתרשם ממגוון עבודותיי:

חוות תקוע. צילום: שרית גופן. מתכון וסטיילינג: ענת לבל

חוות תקוע. צילום: שרית גופן. מתכון וסטיילינג: ענת לבל

 

מגזין גורמה ראש השנה. צילום: אנטולי מיכאלו

מגזין גורמה ראש השנה. צילום: אנטולי מיכאלו

אסם. קמח כשל״פ. צילום: שרית גופן. הכנה וסטיילינג: ענת לבל.

אסם. קמח כשל״פ. צילום: שרית גופן. הכנה וסטיילינג: ענת לבל.

 

״אסם״, רוטב בסיס. אתר בישולים. צילום: אנטולי מיכאלו

״אסם״, רוטב בסיס. אתר בישולים. צילום: אנטולי מיכאלו

גורמה. דצמבר 2015. צילום: שרית גופן

גורמה. דצמבר 2015. צילום: שרית גופן

מגזין גורמה. מאפיית לחמים. צילום: שרית גופן.

מגזין גורמה. מאפיית לחמים. צילום: שרית גופן.

מגזין טעימות. צילום: בועז לביא

מגזין טעימות. צילום: בועז לביא

שבועון לאשה. דצמבר 2015. צילום: בועז לביא

שבועון לאשה. דצמבר 2015. צילום: בועז לביא

טראפלס. Seeds. צילום: שרית גופן. ״לאשה״.

טראפלס. Seeds. צילום: שרית גופן. ״לאשה״.

שבועון לאשה. צילום: בועז לביא

שבועון לאשה. צילום: בועז לביא

מרילין איילון. מגזין טעימות. צילום: בועז לביא

מרילין איילון. מגזין טעימות. צילום: בועז לביא

סטיילינג: ענת לבל

מגזין גורמה. צילום: בועז לביא

לוטוס טארט. הכנה: מרילין איילון. צילום: אסף אמברם. מגזין ״טעימות״

לוטוס טארט. הכנה: מרילין איילון. צילום: אסף אמברם. מגזין ״טעימות״

 

באגט קראנצ׳. שטראוס עלית. צילום: אנטולי מיכאלו.

באגט קראנצ׳. שטראוס עלית. צילום: אנטולי מיכאלו.

קפה לנדוור. צילום: אנטולי מיכאלו.

קפה לנדוור. צילום: אנטולי מיכאלו.

 

טעימה מהגליל. משק צוריאל. צילום: אנטולי מיכאלו

טעימה מהגליל. משק צוריאל. צילום: אנטולי מיכאלו

 

מסעדת מנואלה. דרך האוכל. צילום: בועז לביא.

מסעדת מנואלה. דרך האוכל. צילום: בועז לביא.

 

מאפיית אנגל. צילום: שרית גופן

מאפיית אנג׳ל. צילום: שרית גופן

מסעדת בליני. דרך האוכל. צילום: שירן כרמל.

מסעדת בליני. דרך האוכל. צילום: שירן כרמל.

מגזין טעימות. צילום: אסף אמברם

מגזין טעימות. צילום: אסף אמברם

לנדוור קייטרינג. צילום: בועז לביא

לנדוור קייטרינג. צילום: בועז לביא

תמ״מ. צילום: פיליפ מטראי

תמ״מ. צילום: פיליפ מטראי

סטיילינג: ענת לבל

שבועון לאשה. מסעדת טוטומה. צילום: שרית גופן

 

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

15 תגובות

  • הגב מיכל שטיינר 27 בפברואר 2013 at 10:53

    הי ענת, כתמיד המתכונים שלך מופלאים קלים (בדר"כ) וגורפי מחמאות! אני רק שאלה… אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה? יש במשפחה התנגדות לטעם הדומיננטי. אולי יש תחליף אחר פרט לפטרוזיליה? המון תודה!

    • הגב anat_lobel 27 בפברואר 2013 at 13:34

      היי מיכל, תודה רבה! נעים לשמוע :) לשאלתך- את הכוסברה אפשר בהחלט להחליף בפטרוזיליה ואפשר גם להחליף בנענע טרייה ובמקום העגבניות המיובשות לשלב חמוציות (ואפשר גם וגם) ולהוסיף מעט סוכר לרוטב. רק לדאוג לטעום ולאזן תיבול. בתיאבון!

  • הגב עטליה ברנע 17 בספטמבר 2013 at 9:48

    שלום רב

    ניסיתי להירשם כדי לקבל מתכונים כל חודש ומשם מה אני לא מקבלת את מקום ההרשמות.
    אנא, הוסיפי אותי בבקשה לרשימת המכותבים שלך.
    מצאתי את האתר שלך במקרה והמתכונים מקסימים.
    בתודה,
    עטליב ברנע

  • הגב אפרת 18 בנובמבר 2013 at 18:54

    ואווו ענתווש זה פשוט מהמם! ובטוח טעייםם!! אין עליייך!! חייבת להכין בעז"ה :]

    • הגב anat_lobel 18 בנובמבר 2013 at 21:30

      אפרתוש מקסימה שאת!! תודה רבה, תכיני ותספרי איך יצא :) ואם יש שאלות, אני כאן ….

  • הגב רות בר און 29 באוקטובר 2014 at 22:39

    אשמח לקבל מתכונים למייל בבקשה
    תודה

    • הגב anat_lobel 30 באוקטובר 2014 at 9:43

      בשמחה רות, הוספתי אותך לרשימת התפוצה. סופש נעים

  • הגב דר' חבקין שושנה 26 בנובמבר 2014 at 13:35

    כנראה לא הצלחתי להירשם. אודה על רישום לקבלת מתכונים

    • הגב anat_lobel 27 בנובמבר 2014 at 12:03

      שלום לך, אטפל בהוספתך לרשימת התפוצה. מדכנת כי בשלב זה העדכונים חודשיים- אולי בהמשך אעבור לעדכון של כל מתכון ומתכון.
      תודה וסופ״ש נעים,
      ענת

  • הגב יהודית אביב 5 בפברואר 2016 at 17:24

    אמרתי לך שאת מוכשרת בטירוף ואני גם אכתוב את זה: את מוכשרת!! אני מתה על הסגנון שלך. מיוחד ומעורר השראה.

    • הגב ענת לבל 8 בפברואר 2016 at 20:56

      את מדהימה! תודה רבה רבה יהודית היקרה

  • הגב רעות 14 בפברואר 2016 at 21:11

    את גדולללה וממש מתחת לרדאר, לא ידענו… טוב שהיתה פעילות בבית הספר!
    אדיר!
    מעריצה אותך
    רעות

    • הגב ענת לבל 16 בפברואר 2016 at 9:35

      רעות מקסימה שאת! תודה רבה רבה!

  • הגב אושרית 17 בנובמבר 2016 at 13:29

    היי ענת,
    אני משתמשת קבועה בבלוג של מרלין איילון וממש נמסה מהתמונות המהממות.
    הייתי חייבת לחפש אותך בגוגל להגיד לך שאת מוכשרת בטירוף.
    השילוב שלך ושל בועז לביא הוא פשוט מושלם!
    תמשיכי לעשות חיל!

    • הגב ענת לבל 19 בנובמבר 2016 at 9:57

      היי אושרית,
      מעריכה מאוד ומודה לך על שהקדשת מזמנך לכתוב לי ולהגיב.
      המון תודות!
      ענת