הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

תה קרמל עם שקדים


 

מסתבר שלא רק לאנגלים יש עניין ומסורת עם תה. גם לנו יש. תה עם שקדים. תה שמתחיל בסוכר שהופך לקרמל עם תוספת של שקדים קלויים. קל להכין אך דורש קצת זמן. בהמשך אפרט כיצד להכין…אך לפני זה , אם אתם כבר פה וקפצתם לתה…אני מתרגשת לשתף אתכם שאני משתתפת בתחרות "בשלני הרשת" שעורכת חברת סוגת בפייסבוק. התחרות טרם התחילה ובשלב הזה ניתנת אפשרות לעוד 4 בלוגרים נוספים להצטרף. בהזדמנות זו אאחל בהצלחה ובהנאה לכולם. לעת עתה אני מזמינה אתכם לעמוד סוגת בפייסבוק (להלן לינק לתחרות http://on.fb.me/sugatbashlanim)

לקבל מידע נוסף אודות התחרות. מאוד מקווה שבהמשך תראו לי חיבה ותעשו לי לייק…. :))))

אז עכשיו…איך מכינים תה עם שקדים?

המצרכים:

1 שקית תה רגיל

2 כפות סוכר

15-12 שקדים טבעיים

אופן ההכנה:

על מחבת חמה ויבשה קולים קלות את השקדים ומוצאים מהמחבת

שמים את הסוכר בכלי מתאים להכנת תה/פינג'אן ומבשלים בזהירות על אש נמוכה עד שהופך לקרמלי (נזהרים שלא לשרוף את הסוכר)

מוספים 3 כוסות מים ומחכים לרתיחה

לאחר רתיחת המים, מוספים את שקית התה, לכדקה-שתיים, מסירים את הכלי מהאש, מוצאים את שקית התה ומוזגים לכוסות

מוספים לכל כוס את השקדים הקלויים ומגישים חם

ועוד משהו: אם מעונינים בתה חזק יותר מכניסים את שקית התה לפני הרתיחה.

 

 

 

 

 

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

להגיב על eti בטל תגובה

5 תגובות

  • הגב eti 24 בינואר 2011 at 7:54

    איזה יופי טעם של ביית ההורים כל הכבוד

    • הגב anat_lobel 24 בינואר 2011 at 9:24

      אתוש, גם הטעם וגם הסטיילינג….לקחתי מאמא את הכוסות לצילומים…:)))

  • הגב חיה אילונה דר 24 בינואר 2011 at 22:59

    ממש טעם של בית חם!

  • הגב בננה 7 בפברואר 2011 at 21:13

    איזה יופי של תה
    בימים גשומים אלו..

    • הגב anat_lobel 7 בפברואר 2011 at 22:15

      מסכימה שזה בדיוק מה שכיף עכשיו…:)