הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

סלט גזר עם בורגול, קשיו וצימוקים


סלט קל להכנה שהתהווה לו בזמן שהכנתי ארוחת צהריים מהירה. בסלט שילבתי גם קשיו וצימוקים בהשראת ט"ו בשבט הממשמש ובא.

מצרכים ל 2 מנות:

חצי כוס בורגול

3/4 כוס מים רותחים (לריכוך הבורגול)

3 גזרים מקולפים ומגורדים בפומפייה

2 כפות צימוקים

צרור עלי כוסברה קצוצים

חצי כוס קשיו טבעיים (או יותר לפי הטעם)

מלח פלפל לפי הטעם

לרוטב:

מיץ מחצי תפוז

1 כף לימון

כפית חרדל

כפית סוכר

אופן הכנה:

את הבורגול משרים במים הרותחים למשך כחצי שעה עד לריכוך  

במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב

מערבבים את הגזר ואת הצימוקים ומוספים להם את הרוטב משארים למשך כ 15 דק' לספיגת טעמים

מוסיפים לגזר את הבורגול, הכוסברה ורק לבסוף את הקשיו ומערבבים היטב

טועמים ומתקנים תיבול 

ניתן להכין מראש ולפזר את הקשיו ואת הכוסברה לקראת הגשה

 

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

אין תגובות