הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

ממרח גואקמולה


ממרח חריף, אבל במידה שעושה טעם לעוד. נחמד כנשנוש עם נאצ'וס או טורטייה ואפשר גם לשלב בכריך מלווה בנתחי עוף צלויים על המחבת.

המצרכים:

2 אבוקדו בשלים

1 מיץ מלימון שלם (או לפי הטעם)

1-2 עגבניות ( מזן תמר) חתוכות לקוביות קטנות (חשוב שהעגבנייה לא תהייה רכה מידי)

2-3 בצלים ירוקים קצוצים/ חצי בצל סגול קצוץ/ צרור עירית

עלי כוסברה חתוכים דק

פלפל צ'ילי חתוך קטן

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

יוצקים את מיץ הלימון מעל האבוקדו ומועכים את הפרי באמצעות מזלג

מוספים את שאר המרכיבים ומערבבים

טועמים, מתקנים תיבול ומגישים

רצוי להכין בסמוך למועד ההגשה

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

להגיב על טעימונת, הגיגים טיפים ומתכונים של אם מבשלת בטל תגובה

2 תגובות

  • הגב פאני 31 באוקטובר 2010 at 15:40

    מה זה הדבר הזה? – אני חיייבת לטעום!!!!!!!!!

  • הגב טעימונת, הגיגים טיפים ומתכונים של אם מבשלת 30 בינואר 2012 at 8:25

    […] פלפל צ'ילי. עם כמעט אותם מרכיבים אפשר להכין גם ממרח גואקמולה למרוח בכריך (או טורטייה) ולשלב עם רצועות העוף. אבל… […]