- טעימונת - http://www.teimonet.co.il -

ממרח גואקמולה


[1]

ממרח חריף, אבל במידה שעושה טעם לעוד. נחמד כנשנוש עם נאצ'וס או טורטייה ואפשר גם לשלב בכריך מלווה בנתחי עוף צלויים על המחבת.

המצרכים:

2 אבוקדו בשלים

1 מיץ מלימון שלם (או לפי הטעם)

1-2 עגבניות ( מזן תמר) חתוכות לקוביות קטנות (חשוב שהעגבנייה לא תהייה רכה מידי)

2-3 בצלים ירוקים קצוצים/ חצי בצל סגול קצוץ/ צרור עירית

עלי כוסברה חתוכים דק

פלפל צ'ילי חתוך קטן

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

יוצקים את מיץ הלימון מעל האבוקדו ומועכים את הפרי באמצעות מזלג

מוספים את שאר המרכיבים ומערבבים

טועמים, מתקנים תיבול ומגישים

רצוי להכין בסמוך למועד ההגשה