- טעימונת - http://www.teimonet.co.il -

פסטה פסטו אפונה


פסטה פסטו אפונה [1]

פסטה פסטו אפונה

מה מכינים בחג למי שרגיש ללקטוז?

כן, כבר פנו אלי וביקשו רעיונות למתכונים ללא מוצרי חלב

אז ככה, את המנה הזו!

פסטה עם פסטו ( ללא פרמזן) ואפונה

מנה טעימה וחגיגית כזאת שמשתלבת בטבעיות עם שאר המאכלים החלביים שתגישו.

איך מכינים? בקלות :)

את הפסטו ממליצה להכין לבד- אבל אם רוצים לקצר תהליכים אפשר כמובן גם לקנות ברשתות השיווק

ל 2 מנות

1 מכל ( 250 מל) סויה אלפרו לבישול
2-3  שיני שום כתושות
מעט שמן
2 כפות רוטב פסטו ביתי ללא פרמזן ( שום, שמן זית, צרור עלי בזיליקום, צנוברים או אגוזים)
מלח, פלפל
1 כוס אפונה מוקפאת, מופשרת ומסוננת מנוזלים
1 חבילה ( 250 ג׳) פסטה ברילה אמיליאנה פאליה א פינו ( פסטה ברילה סדרה חדשה עשויה מקמח דורום וביצים) ***
אופן ההכנה:
במחבת בעלת שוליים רחבים מטגנים קלות את שיני השום ( נזהרים שלא ייחרך)
מוסיפים סויה אלפרו לבישול, את הפסטו  והתבלינים ומערבבים. מבשלים 4-5 דק עד שמסמיך. טועמים ומתקנים תיבול
במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב יחד עם האפונה, מערבבים ומגישים.

***לאופציה טבעונית משתמשים בפסטה ללא ביצים/ אפשר גם פסטה ללא גלוטן
בתאבון!