הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

פסטה פסטו אפונה


פסטה פסטו אפונה

פסטה פסטו אפונה

מה מכינים בחג למי שרגיש ללקטוז?

כן, כבר פנו אלי וביקשו רעיונות למתכונים ללא מוצרי חלב

אז ככה, את המנה הזו!

פסטה עם פסטו ( ללא פרמזן) ואפונה

מנה טעימה וחגיגית כזאת שמשתלבת בטבעיות עם שאר המאכלים החלביים שתגישו.

איך מכינים? בקלות :)

את הפסטו ממליצה להכין לבד- אבל אם רוצים לקצר תהליכים אפשר כמובן גם לקנות ברשתות השיווק

ל 2 מנות

1 מכל ( 250 מל) סויה אלפרו לבישול
2-3  שיני שום כתושות
מעט שמן
2 כפות רוטב פסטו ביתי ללא פרמזן ( שום, שמן זית, צרור עלי בזיליקום, צנוברים או אגוזים)
מלח, פלפל
1 כוס אפונה מוקפאת, מופשרת ומסוננת מנוזלים
1 חבילה ( 250 ג׳) פסטה ברילה אמיליאנה פאליה א פינו ( פסטה ברילה סדרה חדשה עשויה מקמח דורום וביצים) ***
אופן ההכנה:
במחבת בעלת שוליים רחבים מטגנים קלות את שיני השום ( נזהרים שלא ייחרך)
מוסיפים סויה אלפרו לבישול, את הפסטו  והתבלינים ומערבבים. מבשלים 4-5 דק עד שמסמיך. טועמים ומתקנים תיבול
במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב יחד עם האפונה, מערבבים ומגישים.

***לאופציה טבעונית משתמשים בפסטה ללא ביצים/ אפשר גם פסטה ללא גלוטן
בתאבון!

 

מתכון קודם

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

אין תגובות