הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

קרמבל אננס


קרמבל אננס. צילום: שרית גופן

קרמבל אננס. צילום: שרית גופן

הפרי הכי טעים בעולם!!! כאן בגרסה קצת אחרת

אז קרמבל אננס כבר הכנתם?

כפות הגשה וגלידה בצד ואתם מסודרים

מה צריך?

לתבנית 25X32

1 אננס גדול, מקולף וחתוך לקוביות ( בערך קילו וחצי לפני קילוף וחיתוך) אם לא מצאתם- קונים אננס קטן יותר ואפשר לשלב עם קוביות מנגו טרי בעונה

4 כפות סוכר

1 כוס (140 גרם) קמח

3 כפות סוכר

1/2  כוס שבבי קוקוס מיובש

100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

להגשה: גלידה

ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. הבצק: שמים בקערה את הקמח, 3 כפות הסוכר, הקוקוס והחמאה ומעבדים-מפוררים בידיים עד שמתקבלת תערובת בצק פירורית לא אחידה.
  3. שמים את האננס בתבנית, מפזרים עליו את 4 כפות הסוכר ומערבבים. מפזרים את פירורי הבצק.
  4. אופים כחצי שעה- 40 דק' , עד שהבצק מזהיב והאננס מתרכך קלות. מוציאים ומגישים חמים, לצד גלידה.

אם נשאר שומרים מכוסה במקרר מחממים לקראת הגשה

המתכון התפרסם לראשונה בשבועון לאשה

צילום: שרית גופן

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

אין תגובות