סלט עדשים, אבוקדו ופלפלים

מאת ענת לבל
22 בספטמבר 2018
סלט עדשים שחורות ואבוקדו. צילום: שרית גופן
סלט עדשים שחורות ואבוקדו. צילום: שרית גופן

ל 6-4 מנות

1/2 כוס עדשים שחורות, שטופות

2 אבוקדו, קלופים וחתוכים לקוביות

2 פלפלים (אדומים, צהובים או כתומים), חתוכים לקוביות

1 בצל סגול, קלוף וקצוץ

1 כוס עלי כוסברה/ פטרוזיליה

מיץ מחצי לימון גדול ( או יותר לפי הטעם)

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

מניחים את העדשים בסיר, יוצקים מים עד כיסוי ומבשלים כ 20-25 דק', עד שהעדשים מתרככות, נגיסות אך לא מאבדות את צורתן.

מסננים ומניחים לצינון.

מעבירים את העדשים לקערה, מוסיפים את האבוקדו, הפלפלים, הבצל והכוסברה.

יוצקים את מיץ הלימון והשמן ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים בעדינות ונזהרים לא למעוך את האבוקדו.

טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

בתאבון!

צילום: שרית גופן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close