סביח to go

מאת ענת לבל
25 בנובמבר 2015
סביח to go. צילום: אנטולי מיכאלו
סביח to go. צילום: אנטולי מיכאלו

כשמזג האוויר מתקרר מעט ונעים לבלות בשבתות בפארקים חייבים לנצל את הזמן לפיקניק בסטייל.  מה שחשוב בפיקניק זה חברים טובים, אווירה נעימה וגם כמובן אוכל טוב וטעים, אך כזה שאינו דורש המון התעסקות או שעות של הכנה במטבח. אם אתם מסכימים עם האמירה האחרונה אז הסביח הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים. מינימום התעסקות במטבח ועם אריזה חיננית למאכל הכה אהוב ומוצלח אשר יפתיע את השותפים שלכם לפיקניק.

מה זה בעצם סביח to go? אז ככה: כיכר לחם גדולה המשמשת ככלי קיבול נוח לאחסון וניוד. מרוקנים את כיכר הלחם, שומרים את המרכיבים של הסביח בתוך הלחם (עגבניות לא חתוכות, מלפפונים, פרוסות חצילים מטוגנות, ביצים קשות וצרור עלי פטרוזיליה) מניחים את מכסה הכיכר מעל וקושרים לבסיס עם חוט (שפגט או אחר). כשמגיעים לפיקניק מוצאים הכל, מניחים בצלחות, חותכים את הירקות, בוצעים מהלחם, מפזרים טחינה ועמבה (ששמרנו בצנצנות) ואוכלים.

הכי סביח בסטייל.

החומרים ל 4 מנות:

1 כיכר לחם

4 ביצים קשות, קלופות

4 מלפפונים

חופן עגבניות שרי

צרור פטרוזיליה

צנצנת טחינה או/ועמבה

פרוסות חצילים מטוגנים

המתכון התפרסם לראשונה במגזין ״גורמה״ חודש יוני בכתבת פיקניק אורבני.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close