המבורגר שעועית שחורה ופטריות טבעוני

מאת ענת לבל
17 באוקטובר 2015
המבורגר שעועית שחורה ופטריות. צילום: אלעד חיזקי
המבורגר שעועית שחורה ופטריות. צילום: אלעד חיזקי

המבורגר נטול בשר העשוי משעועית שחורה, פטריות ובצל ומתאים לא רק לטבעוניים. על מנת לצמצם שלבים בהכנת המתכון ולקצר זמני עשייה השתמשתי בשעועית שחורה מקופסת שימורים.

אחד היתרונות בהכנת הגרסה הטבעונית הזו הוא שניתן לטעום את העיסה לפני שטוגנה ולהתאים את התיבול לפי העדפתכם.
את המבורגר בחרתי להגיש עם ממרח סלק (שונה מהגרסה שכבר הופיעה בבלוג)  ממנו אתם מוזמנים להוסיף בנדיבות, אם תרצו כתחליף לקטשופ או רוטב אלף האיים או בעצם לצידם. אם יישאר לכם מהממרח נסו אותו על לחם שאור עם גבינת עזים, כמה עלי רוקט, בירה קרה או יין ואתם מסודרים.

את המתכון המלא תוכלו למצוא במגזין של רנואר

בתאבון! וספרו לי איך יצא

המבורגר שעועית שחורה ופטריות. צילום: אלעד חיזקי
המבורגר שעועית שחורה ופטריות. צילום: אלעד חיזקי
ממרח סלק. צילום: אלעד חיזקי
ממרח סלק. צילום: אלעד חיזקי

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close