הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

עלי מנגולד ממולאים



בפעם הבאה שאתם חושבים לעשות ממולאים, במקום להשתמש בפלפלים, בצל, עגבניות או כרוב תוכלו לגוון ולהשתמש בעלי מנגולד. יש לטפל בעלים לפני שממלאים אותם. להפריד את החלק הלבן מהעלה ולחלוט אותם במים רותחים לבערך כחצי דקה, עד שהם מקבלים גוון ירוק כהה ויפה. לצנן ואח"כ למלא באותה מלית מבושלת שאתם רגילים למלא את שאר הירקות. הדגש הוא על מלית מבושלת. לאחר המילוי, לגלגל את העלה ולסגור היטב בקצוות. את הממולאים מעבירים לרוטב עגבניות או כל רוטב אחר מועדף ומבשלים עד שהמנה מוכנה. 

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

אין תגובות