סלט פסטה בטטה, גבינה בולגרית ובצל סגול

מאת ענת לבל
2 בנובמבר 2014
סלט פסטה פסטו בטטה ובצל סגול

הסלט שאתם פשוט חייבים לקחת לבראנץ׳ בשבת אצל חברים או לפיקניק בפארק.

גם כי הוא ממש קל להכנה-וגם כי שילוב הטעמים שבו פשוט נפלא!

וגם…. תראו כמה הוא יפה…ברור שזה גם שיקול!

אז מה צריך?
2 בטטות מקולפות ופרוסות לחצאי עיגולים

2 בצלים סגולים (סגולים!), חתוכים לשמניות

1 -2 כפות שמן זית

1 כף עלי תימין

מלח, פלפל

2 כפיות חומץ בלסמי
250 ג׳ פסטה פנה מבושלת ומעורבבת עם כף- שתיים פסטו בייתי,

8 עגבניות לחות פרוסות (להשיג במקררים ברשתות השיווק)

גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
אופן הכנה:
מניחים את הבטטה והבצלים בתבנית עם נייר אפייה מפזרים שמן זית, תימין, מלח, פלפל – מערבבים קלות (שכל הירקות יכוסו בשמן) ואופים במשך 20 -25 דק׳ בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד ריכוך והשחמה קלה בשוליים.

מוצאים מהתנור ומערבבים בעדינות עם חומץ בלסמי ומצננים.

מוסיפים לפסטה את הירקות, עגבניות והגבינה.

וזהו…בתאבון!

צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: ענת רן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close