הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

סלט פסטה בטטה, גבינה בולגרית ובצל סגול


סלט פסטה פסטו בטטה ובצל סגול

הסלט שאתם פשוט חייבים לקחת לבראנץ׳ בשבת אצל חברים או לפיקניק בפארק.

גם כי הוא ממש קל להכנה-וגם כי שילוב הטעמים שבו פשוט נפלא!

וגם…. תראו כמה הוא יפה…ברור שזה גם שיקול!

אז מה צריך?
2 בטטות מקולפות ופרוסות לחצאי עיגולים

2 בצלים סגולים (סגולים!), חתוכים לשמניות

1 -2 כפות שמן זית

1 כף עלי תימין

מלח, פלפל

2 כפיות חומץ בלסמי
250 ג׳ פסטה פנה מבושלת ומעורבבת עם כף- שתיים פסטו בייתי,

8 עגבניות לחות פרוסות (להשיג במקררים ברשתות השיווק)

גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
אופן הכנה:
מניחים את הבטטה והבצלים בתבנית עם נייר אפייה מפזרים שמן זית, תימין, מלח, פלפל – מערבבים קלות (שכל הירקות יכוסו בשמן) ואופים במשך 20 -25 דק׳ בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד ריכוך והשחמה קלה בשוליים.

מוצאים מהתנור ומערבבים בעדינות עם חומץ בלסמי ומצננים.

מוסיפים לפסטה את הירקות, עגבניות והגבינה.

וזהו…בתאבון!

צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: ענת רן

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

אין תגובות