הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

ממרח טונה


ממרח טונה

לפעמים ממרח טונה טעים עם לחם טרי, ביצים קשות, ירקות וזיתים זה כל מה שצריך בכריך.

רוצים להרשים ב״כלום עבודה״? לאירוח בסגנון פינגר פוד חגיגי, משתמשים בתחתיות קיש מוכנות (ניתן לקנות בחנויות מתמחות) ולמלא אותן במלית ולהגיש.

המתכון התפרסם ב״דרך האוכל״ גיליון ינואר. צילם אנטולי מיכאלו.

מצרכים:

2 קופסאות טונה מסוננות

1 כף גדושה מיונז

1-2 כפות מיץ לימון

1 מלפפון חמוץ, קצוץ

1 פלפל אדום, קצוץ דק

½ בצל סגול, קצוץ דק

1 כף שמיר, קצוץ

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

שמים את הטונה במעבד מזון יחד עם המיונז, המלח ומיץ הלימון ומרסקים/ מעבדים למרקם חלק. מעבירים לקערה

ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב

טועמים ומתקנים תיבול ומגשים בכריך עם ביצה קשה, עלי רוקט, עגבניות, צנונית ותוספות נוספות

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

2 תגובות

  • הגב מלי 15 בספטמבר 2014 at 22:26

    סלט פשוט מעולה !!!!! שנים קניתי סנדוויץ עם סלט טונה ולא הצלחתי לשחזר אותו בבית והיום ניסיתי והצלחתי קלעת בול לטעמים תודה רבה!!!!

    • הגב anat_lobel 16 בספטמבר 2014 at 10:11

      חייכת אותי מלי! ממש תענוג לשמוע, לבריאות!