סלט ירקות עם בולגרית בעיטור זעתר וקצח

מאת ענת לבל
23 בספטמבר 2010

 

סלט טעים וצבעוני המשלב מרכיבים שכיחים במטבח הביתי. השדרוג מגיע בצורת תבלין הזעתר והקצח.

סלט פשוט כי לפעמים זה בדיוק מה שצריך.

המרכיבים:

3 מלפפונים חתוכים לרבועים

2 עגבניות אשכולות או תמר, חתוכים לרבועים.

1 קופסת שימורים קטנה או גדולה של גרגירי תירס מסוננים מהמים (גודל הקופסה לפי טעמכם ולפי מידת הדומיננטיות הרצויה בסלט. או מה שיש במזווה…:)

1 פלפל אדום חתוך לרבועים

30 גרם גבינה בולגרית חתוכה לרבועים (רוצים יותר? תוסיפו)

חצי בצל סגול קצוץ

צרור עלי כוסברה חתוכים

1 כף שמן זית

מיץ מחצי לימון

מלח לפי הטעם

כפית קצח

כפית תבלין זעתר

אופן ההכנה:

מערבבים  בקערה את המלפפונים, עגבניות, תירס, פלפל, בצל סגול ועלי הכוסברה החתוכים ומתבלים במיץ הלימון ובמלח.

מעבירים את הירקות לקערת הגשה ומוספים את הגבינה הבולגרית מעליהן.

מקשטים בקצח ובתבלין הזעתר מעל הסלט ומזלפים מעל  הירקות והגבינה את שמן הזית.  

מגישים ואוכלים.   

 

 

הצטרפו לדיון

  1. ואהווו – זה נראה מעולה!!!!!
    איך בא לי עכשיו

    1. מתוקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close