דלורית צלויה בתנור

מאת ענת לבל
7 בדצמבר 2012

אחרי שהוצאתי את המצלמה החדשה מ"הניילונים", התגברתי איכשהו על הטקסט ביפנית ועברתי לאנגלית, החלטתי להכין משהו קליל על מנת שאוכל להתחיל לצלם. כך יצא שהדלורית נבחרה להיות הדוגמנית הראשונה.

איך מכינים?

מחממים תנור ל 200 מעלות.

שוטפים את הדלוריות וחוצים ל 2 (שימו לב,  יש לעשות זאת בזהירות !!!).

מוצאים את הגרעינים בעזרת כפית ומורחים את הדלוריות בשמן זית (גם את הקליפה) ומפזרים מלח גס.

מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור החם.

אופים 40 דקות, עד שהשוליים מזהיבים קלות והדלוריות מתרככות ומוכנות לאכילה.

(דלוריות גדולות יותר יצטרכו קצת יותר זמן בתנור)

מוצאים מפזרים מעט עלי טימין טריים ומגישים.

בתיאבון!

דלוריות אפשר גם למלא – לחצו כאן למתכונים בשריים/צמחוניים לדלורית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close