- טעימונת - http://www.teimonet.co.il -

3 מתכונים לקציצות תפוחי אדמה ממולאות


[1]בקישור המצורף תוכלו למצוא את הגרסאות השונות לקציצות בסגנון בסטיל הטריפוליטאיות שהכנתי החודש למדור במגזין "דרך האוכל". קציצות של חג אותן אנו נוהגים להכין בפסח, אך אצלי הן כבר חצו את גבולות החג ואני מכינה אותם גם בשאר ימות השנה עם קמח או פירורי לחם. הרעיון להתאים את הקציצות גם לאוכלי בשר וגם לצמחונים. אתם יכולים לבחור את המילוי המועדף עליכם.

http://www.ifeel.co.il/page/20167 [2]

צילום אנטולי מיכאלו [3] וסטיילינג ענת רן. [4]

אתם מוזמנים להכנס לדף האוהדים של דרך האוכ [5]ל בפייסבוק.

בתאבון!