קאפקייק עם סלמון וגבינת שמנת

תסכימו איתי שזה החג הכי טעים שיש… מעבר לטעמים אני אוהבת את הקלילות שיש בו, ההגשה הלא מחייבת (ישיבה סביב השולחן או מזנון ) וגם משום מה אין את ה"לחץ" הזה שמביאים עמם החגים האחרים. גם אתם מרגישים כך?

בכל מקרה הנה כמה רעיונות ומתכונים לחג המתקרב… מתכונים שענת אוהבת במיוחד 🙂

בתיאבון!

מאפים:

חלה במילוי פסטו וגבינות

קאפקייקס מלוח עם סלמון וגבינת שמנת

בורקיטס

קיש תרד וגבינות

פשטידות אישיות עם קישואים ושמיר

סלטים:

סלט חיטה פטה עיזים ומשמשים

סלט עגבניות שרי

סלט קינואה וירקות אנטיפסטי

סלט בורגול, תפוחי עץ וחמוציות

סלט דגנים, סלק ופטה עיזים

ויש עוד סלטים בקטגוריה של סלטים כאן מצד ימין

פסטות, לזניה:

פסטה עם פורטובלו ופרמזן

לזניה

חטיפים ורעיונות הגשה:

חטיפי גבינה

בלינצ'ס ביס במגוון מילויים

פלפלי sweet bites ממולאים בגבינות, בזיליקום וצנוברים

קינוחים:

טארטלט קרם פיסטוק וקוקוס

ברוקיטס במילוי גבינות
טארט במילוי קרם פיסטוק וקוקוס
חלה במילוי פסטו וגבינות
פלפלי ביס ממולאים בגבינות, בזיליקום וצנוברים

הצטרפו לדיון

  1. ענת
    הכל נראה מדהים…
    פספסתי חלק גדול , היה לי מנוי לבלוג שלך , והוא נעלם . מחדשת כמובן…
    תודה וחג שמח
    חיה

    1. anat_lobel says:

      תודה רבה יקירתי. גם אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך, למרות שלא תמיד משום מה מצליחה להגיב אצלך.
      חג שמח

  2. המתכונים נראים מעולים הייתי רוצה לקבל עוד בבקשה למייל מהי הכמות שאני צריך להכין ל35 אנשים לחג השבועות על בסיס גבינות ובצורת הגשת בפה .אם תוחלו לעזור אני אשמח חג שמח ותודה

    1. anat_lobel says:

      אלי תודה! אשמח לסייע אך אם תוכל להתייחס ספציפית לגבי כל מתכון שאתם מכוונים להכין.
      בכל מקרה, לנוחיותך, לרב המתכונים יש התייחסות למספר מנות.
      אם יש שאלות נוספות, אשמח לסייע

  3. הי ענת, רציתי להגיד תודה רבה על כל המתכונים הנ-פ-ל-א-י-ם שפרסמת לשבועות ועל העזרה וההכוונה האישית שקיבלתי ממך בכל פעם שהתעוררה שאלה. כל הסלטים שהכנתי (לפי הרשימה שלך) היו מעולים והתחסלו בשניה! סלט הקינואה (בגרסת החמוציות במקום רימונים) נכנס לפנתאון הבישולים שלי, ובכלל זו הפעם הראשונה שהצלחתי לבשל קינואה – ההסברים שלך היו כל כך טובים שהתגברתי על הפחד ונסיונות העבר בהם נותרתי בוהה בעיסה אימתנית ודביקה בסיר, והכנתי ויצא מעולה! החלה – אין מילים לתאר והכי כיף שאפשר היה להכין אותה כמה ימים קודם ולהקפיא. את סלט העגבניות הטעים בטרוף אני מכינה שוב היום לבן שלי – שזו מחמאה גדולה, ובקיצור הכל היה כל כך טעים שהתחלתי לחשוב שאולי, רק אולי, אני יודעת לבשל…. אז המון תודה על מתכונים נהדים ובעיקר על הסברים מדוייקים ועזרה אישית שבנו לי ביטחון קולינרי לא מבוטל…. אני כבר מתכננת את הארוע הבא!

    1. anat_lobel says:

      מיכל איזה כיף לשמוע, שימחת אותי 🙂 האמת שלקחת על עצמך משימה לא פשוטה בכלל, אירוח ל 50 איש והתמודדות עם מתכונים חדשים וגם אפיית לחמים, בהחלט מאתגר.
      שאפו לך על הביצוע !!!! (טוב, חייבת להודות שאני מרגישה קצת כמו "אמא" גאה….) ואין לי ספק שאת יודעת לבשל, כשרונית ויצירתית כמוך, זה ברור! והרי מה זה בישול אם לא יצירתיות (לפחות כך אני חושבת…)
      תודה לך שחזרת לעדכן! ואת יודעת, עכשיו זה המבחן שלי…אני חייבת לנסות לצבוע ולשדרג ארונית כמו שראיתי אצלך בבלוג…מי יודע אולי גם אני אצליח….:)

      1. או שנעשה ברטר… ארונית צבועה תמורת שיעור בישול…..

        1. anat_lobel says:

          אני בעד 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close