הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

מדור חדש במגזין דרך האוכל


מתרגשת… וסוף סוף יכולה לספר שבמגזין הנוכחי (גיליון פברואר) של "דרך האוכל" מתפרסם מדור חדש שלי שכותרתו 3X3. בכל מדור יהיו שלושה חומרי גלם נגישים שיהוו בסיס לשלושה מתכונים מגוונים. מתכונים ביתיים שיתאימו גם לאוכלי הבשר או לארוחה חלבית ובשינויים קלים גם לצמחוניים שבינינו.

המדור הראשון היינו ברוח ט"ו בשבט המתקרב עם  3 מתכונים לדלורית ממולאת עם משמשים מיובשים, צנוברים ועוד… כאן אתם מקבלים הצצה לאיך זה נראה בגיליון :)

את התמונות המקסימות!!! צילם אנטולי מיכאלו ועל הסטיילינג המשגע!!! אחראית ענת רן.

צילום אנטולי מיכאלו סטיילינג ענת רן

חפשו את גיליון דרך האוכל בדוכנים ולעת עתה אתם מוזמנים לבקר בדף האוהדים של דרך האוכל בפייסבוק.

צילום שער בועז לביא

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

3 תגובות

  • הגב טל 6 בפברואר 2012 at 19:49

    ואו זה אדיר!
    איזה כיף :)
    כל הכבוד מגיע לך!

    • הגב anat_lobel 6 בפברואר 2012 at 23:30

      טל מקסימה!! תודה רבה רבה על הפרגון :)

  • הגב טעימונת, הגיגים טיפים ומתכונים של אם מבשלת 31 בדצמבר 2013 at 17:46

    […] שסיפרתי לאחרונה התחלתי לכתוב מדור מתכונים במגזין "דרך האוכל". […]