הדפס פוסט זה הדפס פוסט זה

יוגורט בננה ואוכמניות


הספר "תאבון בריא" של גורדון רמזי והמתכונים שלו לסמות'י פירות יער ויוגורט, שלחו אותי למטבח להכין גרסה ביתית משלי. בננה קפואה (שכמעט תמיד ניתן למצוא אצלי במקפיא) וגם פירות יער קפואים, שולבו יחד למנה מרעננת של יוגורט ופרי. אפשר לאכול עם כפית אבל הכי כיף עם קשית וקרח. גם הילדים אוהבים…

חומרים:

1 יוגורט טבעי 3%

1 בננה בשלה

1/3 כוס אוכמניות קפואות

אופן ההכנה:

מעבדים הכל יחד במעבד מזון ומגישים עם קרח

מתכון קודם מתכון הבא

מתכונים טעימים נוספים

אשמח לשמוע מה דעתכם. השאירו תגובה כאן

2 תגובות

  • הגב דרית 31 בדצמבר 2011 at 12:20

    שבת שלום טעימונת
    איך את מקפיאה את הבננות
    בתגובה הקודמת המייל היה שגוי

    • הגב anat_lobel 31 בדצמבר 2011 at 16:53

      הי דרית
      את הבננות הבשלות שאינן אטרקטיביות לאכילה אני או מקלפת, מועכת ומעבירה לקופסה ואז מאכסנת במקפיא או מכניסה אותם בשלומתן עם הקליפה למקפיא.
      (האפשרות הראשונה יותר טובה לדעתי) כשאני מוציאה מהמקפיא מפשירה מעט ואז משתמשת.
      הטעם של הבננות נשאר אך המרקם שלהם מימי יותר. אחרי ההקפאה הן בעיקר מתאימות לשימוש בשייקים, עוגות/ מאפינס בננות, פנקייקס וכדומה.
      שבוע טוב
      ענת