סלט עגבניות שרי, בולגרית ופסטו

מאת ענת לבל
22 באוגוסט 2011

סלט של קיץ. כזה שהכי מתאים שנמלטים הביתה מעולפים מהחום ומהלחות של אוגוסט. אם יש לכם פסטו מוכן במקרר או במקפיא, הרווחתם וחסכתם זמן ומאמץ.

המצרכים לכ- 2 מנות:

מארז עגבניות שרי חצויות (בערך 25 עגבניות שרי)

1 גבעול בצל ירוק, פורסים את החלק הירוק (ניתן להחליף ברבע בצל סגול חתוך לקוביות)

2 כפות צנוברים קלויים

3/4 כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות ( יותר או פחות לפי הטעם)

1-2 כפות פסטו מבזיליקום

אופן ההכנה:

מערבבים את הפסטו עם העגבניות

מוסיפים את הבצל והגבינה הבולגרית ומערבבים קלות

מפזרים מעל את הצנוברים, מתקנים תיבול (אם צריך) ומגישים

הערה: בגלל הגבינה המלוחה והפסטו שהוא בעצמו כבר מתובל, אני לא מוסיפה מלח או תבלינים נוספים

 

מחפשים עוד מתכון עם עגבניות? רוטב עגבניות צלויות שמכינים בקלי קלות

הצטרפו לדיון

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close