חטיפי גבינה

מאת ענת לבל
5 ביוני 2011

לפעמים הדברים הכי פשוטים להכנה הם הכי טעימים, במיוחד כשהם מגיעים בעיתוי הנכון. כך קרה לי עם סנדוויץ' גבינת קממבר, אגוזים וחסה שחברו יחד בתוך בגט טרי בשדה התעופה בפריס אחרי טיסת לילה מתישה. השילוב של הקממבר עם האגוזים היה פשוט מושלם, עד כדי כך שאני נזכרת בכריך אני כמעט יכולה להרגיש את טעמו.

את השילוב של הקממבר עם האגוזים ניתן להגיש בצלחת הגבינות המרכזית של החג יחד עם גבינת רוקפור וענבים לצד קרקרים עם גבינה בולגרית וטפנד זיתים.

חטיפי קממבר ואגוזים

מה צריך?

גבינת קממבר

אגוזי מלך      

גבעולי עירית

מה עושים?

חותכים גבינת קממבר לקוביות

מניחים חצאי אגוזי מלך מעל הגבינה

כורכים וקושרים עם גבעול עירית מסביב לגבינת הקממבר והאגוז

את שולי גבעול העירית גוזרים במספריים

שיפודי רוקפור וענבים  

מה צריך?

ענבים

גבינת רוקפור

שיפודי עץ (אני מצאתי את אלה המצולמים בחנות למוצרים מהמזרח הרחוק)

מה עושים?

חותכים גבינת רוקפור לקוביות

חותכים כל ענב לחצי

על השיפוד משפדים חצי ענב, גבינת הרוקפור ואת החצי השני של הענב (מחברים בעדינות שהגבינה לא תתפרק)

קרקרים מלוחים עם בולגרית , טפנד זיתים ועגבניות לחות

מה צריך ?

עגבניות לחות (להשיג ברשתות השיווק)

טפנד זיתים ( להשיג ברשתות השיווק )

קרקרים מלוחים

גבינה בולגרית

עלי בזיליקום טריים

מה עושים?

חותכים לרצועות את העגבניות הלחות

חותכים גבינה בולגרית לקוביות ומניחים מעל קרקר מלוח

מוסיפים מעט מהטפנד זיתים, רצועה מהעגבנייה ועלה בזיליקום קטן

חג שמח,מהנה וטעים!!!!!!

 

 

הצטרפו לדיון

  1. קריסטינה says:

    אהבתי!!

    1. anat_lobel says:

      תודה יקרתי, שמחה שאהבת! חג שמח 🙂

  2. תכשיטים קטנים ומטריפים !
    ענתי- מקסים , אהובתי.

    1. יפתי תודה רבה על הפרגון ועל החיוך שגרמת לי 🙂 יום מקסים גם לך, נשיקות

להגיב על קריסטינה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close