סלט סלרי, תפוחי עץ, ענבים ואגוזים

מאת ענת לבל
7 באפריל 2011

עם פרחים, כוסות יין, כלים חגיגיים ומפה לבנה מתכוננים לחג…סלט מרענן, קל להכנה שמחבר יחד את סלרי עם תפוחי העץ, ענבים ואגוזים. מנת סלט מרעננת לשולחן החג, אם תרצו…

את המתכון לסלט ראיתי במגזין  Good Food והחלטתי להכינו בשל השילוב האהוב עלי בין הסלרי לתפוחי העץ. כמובן שהגשתי את הסלט גם לילדים, הם התלהבו מאוד…  מהענבים כמובן…וניהנו לאכול אותם, אך בהדרגה גם הסכימו לטעום מהסלרי ואף ניהנו (ליתר דיוק הצלחה של 50% עם הסלרי….) אך, תגידו, זה לא השג….???

המצרכים ל כ- 4 מנות:

8-10 גבעולי סלרי פרוסים

2 תפוחי עץ מזן גרנד-סמית חתוכים לקוביות בגודל ביס

2 כוסות ענבים – ללא חרצנים, חצויים

חופן אגוזי מלך

לרוטב:

1 כף חומץ תפוחים

3 כפות דבש

2 כפות שמן זית עדין

אופן ההכנה:

מכניסים לקערה את כל מרכיבי הסלט, למעט האגוזים

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב היטב למרקם אחיד

שופכים בהדרגה את הרוטב מעל הסלט

מוספים את האגוזים, טועמים ומתקנים תיבול ע"י הוספת מלח או עוד דבש

מגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לייקים
Close
טעימונת © 2015
Close